clan-destino-seperator-grijs

CULINAIRE HOOGSTANDJES UIT UW EIGEN KEUKEN

Ook in uw eigen huiskamer kunt u in een informele sfeer genieten van de heerlijkste Italiaanse gerechten van Clan Destino. In de gemoedelijke sfeer van uw eigen woning kunt u genieten van culinaire hoogstandjes, zonder dat u zelf druk bent met de voorbereiding of uren in de keuken hoeft te staan.

Bianca Penazzo neemt u graag mee op een culinaire reis door Italië. Het menu, de setting, aankleding en de wijnen stemmen we op voorhand met u af. We maken alleen gebruik van originele Italiaanse producten en verse ingrediënten, zodat u en uw gasten de authentieke Italiaanse smaak kunnen beleven, ruiken en proeven en vooral kunnen genieten. En dat allemaal uit uw eigen keuken!

Koken aan huis kan zowel voor een klein gezelschap, met familie of vrienden, of juist voor een feestelijke gelegenheid zoals een bruiloft, borrel, verjaardag, jubileum of receptie.

Meer informatie over de mogelijkheden?
Neem dan geheel vrijblijvend eens contact op!

L’arte di mangiare bene

‘Ik ben van mening dat de wereld meer moet genieten en tot elkaar moet komen. In mijn ogen is samen eten een van de beste manieren om dat te doen. Aan tafel zijn we gelijk. We zijn dan eters en genieters. We laten de wereld even achter ons, delen verhalen over eten, reizen, ervaringen en het leven zelf, alles verzacht door het eten, het drinken en elkaar.

Als het eten is gedaan, de tafel afgeruimd en de gasten huiswaarts gaan, dan blijft de herinnering aan het samen eten, de gerechten, de wijn en het gezelschap. Dan is het voor mij goed.’

 

Bianca Penazzo

clan-destino-seperator-grijs

M: 06 822 66 793
INFO@CLAN-DESTINO.NL