clan-destino-seperator-grijs

KOKEN VOLGENS DE AUTHENTIEKE ITALIAANSE KEUKEN

De geheimen van de Italiaanse keuken ontrafelen? Bianca Penazzo geeft kookworkshops, voor 1 persoon tot groepen van 20 personen. Leren en eten, mooier kan het niet zijn. De gezelligheid van samen koken en eten staat voorop. Met Bianca kan er zelfs Italiaans geleerd worden.

Waarom een kookworkshop bij Clan Destino?
Bianca Penazzo heeft een rijke culinaire ervaring. Haar oma, moeder en zijzelf hebben in Italië een restaurant gerund. De Italiaanse keuken is haar dus met de paplepel ingegoten. Zij stamt niet alleen uit een lange lijn van de Italiaanse kookcultuur, maar ook het bereiden van Italiaanse producten is haar niet vreemd. Haar familie bezat een wijngaard, dieren en een moestuin. Omdat Bianca uit de omgeving van Venetië en Chiogga stamt, is koken met allerlei soorten vis en schelpdieren haar niet vreemd. Kortom: zij kent de keuken en producten als geen ander. Bianca is naast kok een vaardige patissier en wordt geroemd om haar tiramisu.

Meer informatie?
Bezoek onze contactpagina of mail naar info@clan-destino.nl

SAMEN KOKEN, LEREN EN GENIETEN!

Bij de kookworkshops is er plaats voor maximaal 10 personen zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven. U kunt met mij meekoken en de authentieke Italiaanse keuken ervaren. De workshops zijn thema-gerelateerd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een workshop waarin ‘de basis’ centraal staat. Maar ook de thema’s voorgerechten, vegetarisch, veganistisch, vlees- of visgerechten, desserts en gebak zijn mogelijkheden.

Als u wilt deelnemen en een allergie heeft, meldt dat dan a.u.b. vooraf zodat ik daarmee zoveel mogelijk rekening kan houden. In de toekomst zal ik ook workshops geven speciaal gericht op koken voor mensen met een allergie. Ik heb een speciaal deel van mijn keuken ingericht voor het bereiden van gerechten voor vegetarisch/veganisch koken en anti-allergisch koken.

Bij de kookworkshops kan wijn worden besteld, passend bij het gerecht. Voor degene die geen wijn willen is er een non-alcoholisch drankje. Tot slot en afhankelijk van de beschikbare tijd wordt een eenvoudig toetje voorbereid.

Duur van de workshop is twee uur en de vanafprijs is € 40,- per deelnemer. Inschrijven kan via info@clan-destino.nl of telefonisch via o638724035 of 0682266793. U kunt natuurlijk ook het formulier op onze contactpagina invullen.

clan-destino-seperator-grijs

M: 06 822 66 793
INFO@CLAN-DESTINO.NL