clan-destino-seperator-grijs

KOKEN VOLGENS DE AUTHENTIEKE ITALIAANSE KEUKEN

Mijn oma, mijn moeder en ikzelf hebben in Italië een restaurant gerund en zijn koks geweest. De Italiaanse keuken is mij letterlijk met de paplepel ingegoten.  De geheimen van de Italiaanse keuken ontrafelen? Ik geef kookworkshops, leren en eten, mooier kan het niet zijn. De gezelligheid van samen koken en eten staat bij mij voorop.

Welke kookworkshops geef ik allemaal?
Op vaste dagen kunt u deelnemen aan de volgende workshops:

Passo a passo, Basis Italiaans
Stap voor stap leren Italiaans koken. In twee 2 uur maakt u kennis met de basisprincipes van de Italiaanse keuken. U kunt thuis verder oefenen aan de hand van de recepten.
Data: 30 mei 2019, 27 juni 2019 en 29 augustus 2019.
Kookworkshop Basis € 26,50 per persoon.

Dolce-mente, Zoet
Zoet om te genieten. U verkent de basis van de Italiaanse patisserie. In twee 2 uur maakt u kennis met deze basisprincipes van het bakken. U kunt thuis verder oefenen aan de hand van de recepten.
Data: 18 april 2019 en 20 juni 2019
Kookworkshop Zoet vanaf € 35,50 per persoon.

Orto nel Piatto Vegetarisch
De tuin op je bord. In deze kookworkshop van 2 uur ontdekt u dat de Italianen al eeuwen vegetarisch koken.  Voedzame recepten die zo klaar zijn te maken. De recepten kunt u thuis ook gebruiken.
Kookworkshop Vegetarisch € 32,50 per persoon.

Tutti a Tavola, Diner
De goede keuken. In deze kookworkshop maakt u in 3,5 uur een drie gangen diner, bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Tijdens en na het koken geniet u samen met de andere gasten van het diner, inclusief een kleine wijnproeverij.
Data: 25 april en 23 mei 2019
Kookworkshop Diner, vanaf € 42,50 per persoon.

Meer informatie?
Bezoek onze contactpagina of mail naar info@clan-destino.nl

SAMEN KOKEN, LEREN EN GENIETEN!

Bij de kookworkshops bij inschrijving is er plaats voor maximaal 12 personen zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven. U kunt met mij meekoken en de authentieke Italiaanse keuken ervaren.

Bij de kookworkshops kan een passende wijnproeverij worden besteld, informeer naar de mogelijkheden of bestel tijdens de kookworkshop de wijnproeverij.

Kookworkshop voor groepen

Met familie, afdeling bedrijf samen koken en genieten? Groepen van meer dan 8 personen kunnen een dagdeel boeken voor een kookworkshop. U kunt dan een Tutti a Tavolo boeken vanaf € 41.50 per persoon. Wijnproeverij apart te bestellen. De keuze van de gerechten wil ik in overleg met u vaststellen, het is maar wat u wilt, prijs is wel afhankelijk van de ingrediënten en andere benodigdheden.

Als u wilt deelnemen en een allergie heeft, meldt dat dan a.u.b. vooraf zodat ik daarmee zoveel mogelijk rekening kan houden.

Inschrijven individueel of groepen van kookworkshop kan via info@clan-destino.nl of telefonisch via 0682266793. U kunt natuurlijk ook het formulier op onze contactpagina invullen.

clan-destino-seperator-grijs

M: 06 822 66 793
INFO@CLAN-DESTINO.NL