clan-destino-seperator-grijs

MANGIA BENE, RIDI SPESSO, AMA MOLTO!

De van origine Italiaanse Bianca Penazzo (voorheen Bianca Thuiskok) is sinds februari 2018 gevestigd aan de Laan van Hilbelink 6 in Winterswijk. Daar runt ze vol passie haar cateringbedrijf met de naam ‘Clan Destino’.
Bianca woont en werkt al jaren in Winterswijk. Ze laat een ieder graag genieten van de originele Italiaanse keuken, waarbij sfeer en smaak hand in hand gaan. Clan Destino staat voor een veelzijdige Italiaanse keuken. Traditoneel maar juist ook modern, waarbij zowel vegetarische als veganistische mogelijkheden zijn.

clan-destino-beeld-bianca

BIANCA PENAZZO: ITALIAANSE MET RIJKE CULINAIRE ERVARING

Alles wordt bereid volgens recepten uit de authentieke Italiaanse keuken. Er worden natuurlijk alleen verse producten gebruikt en ingrediënten van Italiaanse afkomst. Bianca zelf heeft een rijke culinaire ervaring. Haar oma, moeder en zijzelf hebben in Italië een restaurant gerund. De Italiaanse keuken is haar dus met de paplepel ingegoten. Zij stamt niet alleen uit een lange lijn van de Italiaanse kookcultuur, ook het bereiden van Italiaanse producten is haar niet vreemd. Haar familie bezat een wijngaard, dieren en een moestuin. Bianca komt uit de omgeving van Venetië en Chiogga, het koken met allerlei soorten vis en schelpdieren haar daarom niet vreemd. Kortom, zij kent de keuken en producten als geen ander.

EEN CULINAIRE REIS DOOR ITALIË

Clan Destino neemt u graag mee op een culinaire reis door Italië. Ontdek en geniet van de Italiaanse keuken van het noorden van Italië tot in de ‘hak van de laars’. Verse ingrediënten, het bouwen en ontwikkelen van smaak, het ruiken en proeven en vooral: genieten! Eén van de mogelijkheden is om samen met Bianca een menu samen te stellen. Dit kan variëren van eenvoudig tafelen tot een geheel verzorgd diner. Daarnaast is Clan Destino ook het adres voor Italiaans koken op locatie. Voor kleine en grote groepen, van diner of buffet tot fingerfood.

PATISSERIE

Voor de liefhebbers van zoet biedt de Italiaanse keuken een scala aan (mini) gebak en taart. Daarbij mag ambachtelijk gemaakt Italiaans ijs natuurlijk niet ontbreken. Bianca is niet alleen kok, maar ook een vaardige patissier. Ze wordt in het bijzonder geroemd om haar tiramisu.

clan-destino-seperator-grijs

M: 06 822 66 793
INFO@CLAN-DESTINO.NL